Selectează o Pagină

O casă perfect funcţională,
pe care o poţi muta oriunde.

Perfect funcţională din primul minut

De la noi, vei primi casa exact aşa cum este în imagini: mobilată, decorată, complet funcţională. Ne-am gândit că tu nu mai ai timp să alergi şi să alegi din miile de lucruri care să-ţi asigure funcţionalitatea unei case. Şi că uneori, chiar dacă ai fi dispus să faci asta, poate nici nu ştii ce să alegi. Electrocasnice, mobilier, sistem de încălzire, tablouri, ceşti, pahare, pilote, mobilier, covoare flori şi draperii, toate sunt incluse în preţ. Şi nu vei primi produse împachetate pe care să te chinui apoi să le montezi cu meşteri. Vei primi totul aranjat, cu toate lucrurile la locul lor. Da. Tot în preţ intră şi costul designerului, şi munca de amenajare. Şi drumurile pe care tu le-ai face pentru cumpărarea tuturor obiectelor din casă.

Timp şi energie câştigate

Dacă ar fi să te apuci să-ţi construieşti singur casa, ţi-ar lua minim un an să o finalizezi (proiect, autorizaţii, construcţie, amenajare, asamblare, drumuri după materiale, mobilier, electrocasnice, decoraţiuni). Visezi la o casă frumoasă. Te apuci de treabă cu tot elanul. Ajungi la momentul în care ai închis uşa după toţi meşterii care te-au ajutat să o construieşti, să o finisezi, să-ţi monteze mobilierul. Te uiţi în jur, şi ai impresia că ceva ţi-a scăpat. Că nu e chiar ce ai dorit iniţial. Ai sentimentul că ai dorit ceva şi a ieşit altceva. Cumpărând de la noi această casă, ai avantajul de a avea exact ce vezi de la bun început. Pentru că TOT ce vezi în casă, nu este un material de prezentare. Este ceea ce vei cumpăra. În cel mai mic detaliu. Când achiziţionezi această casă, te linişteşti şi îţi dai seama că viaţa este atât de frumoasă şi că ai atâtea de făcut cu timpul tău!

Casa este antiseismica

Structura metalică are durată de viaţă 80 de ani. Prin forma sa paralelipipedică, perfect „încheiată” şi cu zeci de ranforsări, nu există probabilitatea desprinderii pereţilor sau a tavanului. Structura este atât de rezistentă încât poate face faţă oricărui cutremur. Calitatea fierului este S355J0, grinzile de rezistenţă sunt de 100/120 mm, cu grosime de 5 mm.

Pretabilă terenurilor mici, înguste

Proiectarea şi construirea unei case pe un teren îngust va fi mereu o provocare, atât pentru beneficiar cât şi pentru arhitect. Această casă se va încadra perfect pe aceste tipuri de teren.

Prietenoasă cu ambientul din jurul casei

O construcţie la faţa locului presupune grămezi de nisip, piestriş, materiale depozitate, moloz şi alte lucruri care creează un peisaj dezolant în jurul casei şi care presupun un plus de timp şi energie alocate pentru curăţarea şi redecorarea spaţiului.

Relocare rapidă

Să zicem că avansezi în carieră sau îţi schimbi pur şi simplu job-ul şi trebuie să te muţi în alt oraş. Dacă ai o casă mare construită clasic, este foarte greu să o valorifici. Această casă poate fi relocata imediat în alt oraş, pe un teren minim amenajat, iar terenul din vechea locaţie poate fi foarte uşor monetizat. Casa noastră o poţi muta oriunde. La munte, la mare, în alt oraş, pe altă strada… Da. Poţi să inchiriezi un teren mic în apropierea locului de muncă şi fără nici o problemă, pleci „cu casa-n spinare” :)))) La fel de uşor poţi scăpa şi de vecinii nedoriţi.

Economii

Datorită spaţiului mic, cheltuielile cu întreţinerea casei sunt mici. Pe de altă parte, alegând să trăieşti într-o locuinţă mică, înseamnă nu doar să faci economii de ordin financiar, ci şi să revii la moderaţie. Înseamnă să faci o mare economie de energie. Energia ta.

Fără autorizaţii de construcţie

Casa nu are fundaţie, prin urmare nu are nevoie de autorizaţie de construcţie, ci de cel mult de un aviz de amplasament (în funcţie de primărie).

Îţi oferim ACASĂ

Mai mult decât „o casă”, noi îţi oferim ” ACASĂ”.  E intimă, e proaspătă, îndeamnă la apropiere. Tu vii doar cu hainele şi obiectele personale.

Detalii de construcţie

 

 • Structura metalica de 3,7 to (Fier S355J0)
 • Placare structura cu placi presate din lemn
 • Izolatie cu spuma poliuretanica pereti, tavan, podea
 • Acoperis din panou sandwich de 8 cm
 • Tamplarie Salamander clasa A
 • Pereti interiori din rigips
 • Izolatie exterioara cu termosistem decorativ 5 cm
 • Vopsea Caparol pe fatada si interior
 • Mobilier IKEA
 • Decoratiuni IKEA, Zara Home, Mobexpert, JYSK, Casa Rusu
 • Electrocasnice IKEA, Beko, Samsung, Ariston
 • Aer conditionat Nordstar
 • Incalzire in pardoseala cu covorase electrice de la Warmup
 • Becuri LED
 • Parchet stratificat si placi ceramice in baie si bucatarie
 • Cablu TV, internet si 2 cabluri pentru supraveghere video
 • Paturi, copertine, jardiniere din fier forjat si panouri de tabla perforata

Schiţă 2D

Unde poţi vedea casa?

Deocamdată, vino la Buzău. Nu ştim dacă e departe sau aproape de tine. Însă poţi să o iei ca pe o excursie. Şi ca să nu consideri că iroseşti un timp pe care l-ai fi putut petrece altfel, îţi spunem că ai putea profita de ocazie să mergi să vezi Vulcanii Noroioşi. Sau unicul Muzeu de Chihlimbar de la Colţi. Sau Focul Viu de la Lopătari. Sau Muntele de Sare. Sau Lacurile de la Bisoca. Distanţele către aceste obiective turistice sunt între 20 şi 40 km. Iar peisajele, de vis. Noi te aşteptăm cu o cafea şi o prăjitură.