JURNAL DE SANTIER IN 24 ORE

Pregatirea pentru Transport!

Se impacheteaza separat decoratiunile, piesele mici si obiectele ceramice, se verifica prinderea dulapurilor suspendate in structura metalica a casei, se ancoreaza suplimentar mobilierul cu risc de alunecare pe perioada transportului sau la ridicarea cu macaraua.

Gata de drum!

Casa este acum gata de plecare!

A fost amplasata corespunzator pe platforma si ancorata pentru a nu se deplasa, apoi plecam catre destinatie!

Incarcarea, transportul si descarcarea la locatia clientilor sunt operatiuni incluse in valoare de 44000 € !

Am ajuns la destinatie!

Clientul a pregatit terenul conform schitei de amplasament furnizate de noi. In acest caz, clientul a ales sa faca o elevatie inalta pe piloni. Elevatia se poate face si pe borduri sau pe doua santuri de 10-15 cm de beton. Important este sa avem o suprafata plana pentru asezarea casei si de asemenea, solutia aleasa trebuie sa tina cont si de specificul terenului. Daca se doreste, casa se poate stabili pe o fundatie definitiva.

Terenul a fost pregatit!

Dupa amenajarea terenului unde va fi asezata casa, aceasta se ridica cu mare grija de pe platforma si dirijata din 4 directii, apoi este fixata pe pilonii de beton.

Acum decoram!

Clientul nostru a dorit si o terasa. Imediat dupa descarcare, echipa s-a apucat de montarea ei. Toate materialele au fost pregatite, astfel incat in 8 ore de la descarcarea casei, terasa era functionala. Concomitent, o alta echipa s-a ocupat de racordarea casei la utilitati, de verificarea functionarii electrocasnicelor din interior.

Montarea pergolei

In functie de cerinta clientului se poate adauga si o pergola pentru zilele insorite de vara!

Am terminat!

Acum clientul se poate bucura de noua locuinta in doar 24 de ore de la transport!

O Seara Buna!

Am plecat lasand in urma clienti multumiti si trecatori cu gura cascata:), reusind sa transformam „telenovela” constructiei unei case, intr-un „film de scurt metraj”.

Casa a strabatut 400 km si a ajuns in perfecta stare la destinatie. Cu placile ceramice si parchetul intregi, cu mobilierul perfect prins in structura metalica a casei.

Proprietarii s-au bucurat ieri de confortul apei calde, de apa rece din frigider, de racoarea aerului conditionat, de primul program de spalat al masinii de rufe.