Selectează o Pagină

Galerie / Portofoliu

Uită-te te rog pe poze şi pe videoclipurile de prezentare.

 

Tot ce vezi acolo, reprezintă produsul final. Electrocasnice, sistem de încălzire, tablouri, ceşti, pahare, pilote, mobilier, covoare flori şi draperii, toate sunt incluse în preţ.

Şi nu vei primi produse împachetate pe care să te chinui apoi să le montezi cu meşteri. Vei primi totul aranjat, cu toate lucrurile la locul lor. Da. Tot în preţ intră şi costul designerului, şi munca de amenajare. Şi drumurile pe care tu le-ai face pentru cumpărarea tuturor obiectelor din casă.

Visezi la o casă frumoasă. Te apuci de treabă cu tot elanu. Ajungi la momentul în care ai închis uşa după toţi meşterii care te-au ajutat să o construieşti, să o finisezi, să-ţi monteze mobilierul. Te uiţi în jur, şi ai impresia că ceva ţi-a scăpat. Că nu e chiar ce ai dorit iniţial. Ai sentimentul că ai dorit ceva şi a ieşit altceva.

Cel puţin în acest caz, ai avantajul de a avea exact ce vezi de la bun început. Pentru că ce vezi în poze, nu este doar un material de prezentare. Este ceea ce vei cumpăra. În cel mai mic detaliu.